RESTAURANT SFINX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 900 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sfinx. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 8:02 De mozzarella was niet goed, waardoor de salade direct in de afvalcontainer is beland. Bakjes met saus zijn klein en dus aan de krappe kant. Overige eten was prima.
15 sep 2022 om 20:30 Voor herhaling vatbaar
13 sep 2022 om 17:32 De pizza's waren niet lekker. Slap en veel te veel olie erop
29 aug 2022 om 21:19 Vleesgerechten uitstekend. Pasta verdient de naam pasta niet. Halve portie pasta, saus moet je naar zoeken. Prijs 10 euro, geleverd gerecht is misschien 4 euro waard, zeker geen aanrader. Een persoon had dus slecht eten.
27 aug 2022 om 20:35 Bezorging met een brommer die je op 3km afstand aan hoort komen. Pizza waren lekker belegd maar de bodems niet erg lekker en de pizzadozen doorweekt van het vet.
26 aug 2022 om 8:57 Heel lekker eten, snelle bezorging, alles goed warm terwijl we allemaal verschillende gerechten hadden. Ik ga zeker vaker bestellen.
24 aug 2022 om 10:54 jammer de pizza's waren heerlijk maar het bezorgen was 40 minuten later dan was afgesproken terwijl we vroeg genoeg hadden doorgegeven
20 aug 2022 om 0:14 Op bestelling duidelijk fezet: Zonder uien. Maar helaas weer niet gelukt-salade met rode uien, dus weer niet gegeten!!! Dit lukt dus nog steeds niet!!! Hoofdgerecht was O.K
30 jul 2022 om 19:03 Eten was heerlijk , maar beetje flauw Frietjes een beetje te slap. Verders lekker gegeten.
28 jul 2022 om 7:37 Het had wat warmer gemogen en de patat was wat taai. Tsatsiki was erg dun en leek uit een flesje, niet vers gemaakt. Salade zag er niet echt smakelijk uit. Eten had wat meer mogen zijn. Partner had een extra pita genomen en had daardoor wel genoeg.
27 jul 2022 om 8:50 Gyros was erg scherp gekruid.
26 jul 2022 om 22:16 Bah, zeker geen aanrader.