RESTAURANT SFINX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sfinx. Meer weten? Ontdek meer

16 jun 2024 om 21:04 Vieze koolsla en kreeg varken terwijl ik kip had besteld en pasta is niet het geld waard belanden in de prullenbak
16 jun 2024 om 18:04 Bezorging kan beter lang moeten wachten ondanks optijd besteld. Eten was erg goed.
16 jun 2024 om 16:55 Was lekker!
16 jun 2024 om 3:29 lekuuuuurrrr
9 jun 2024 om 11:31 Gewoon goed om te eten smaakte goed
8 jun 2024 om 22:01 Pizza’s besteld voor 18:15, kwam de bezorger om 17:00. Bezorger had de pizza’s terug genomen. Toen ik had gevraagd of die pizza’s opnieuw werden gemaakt, zei de bezorger ik denk het haast wel. 18:30 kregen we onze pizza’s en ja hoor lauwe pizza’s.
31 mei 2024 om 18:46 Turkse pizza shoarma/kaas, super lekker!! Vers, warm en smaakvol.heerlijk!!
22 mei 2024 om 21:28 Saus vergeten,vrij veel vet aan het vlees, salade door elkaar gehusseld, patatjes lauw en slappe hap.
19 mei 2024 om 20:19 Spareribs besteld en waren dik in orde. Franse frietjes erbij, slappe hap!!!!!! Salade was denk ik van vorige week. Niet Gers tomaat uitgedroogd appel salade kletsnat. Kortom niet best
18 mei 2024 om 20:47 Was weer super!
17 mei 2024 om 19:05 Eten was voortreffelijk
2 mei 2024 om 22:48 Wachten was echt veel te lang, maar het eten was goed