RESTAURANT SFINX

RESTAURANT SFINX heerlijk eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 866 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Sfinx. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 10:40 in tegenstelling tot eerdere bestellingen was de 'pizza' dit keer echt onsmakelijk. Bij openen van de doos bleek de vulling aan een kant naast de pizza te liggen. De bodem van de pizza leek meer op dun nat karton dan op een krokante pizzabodem.
22 mei 2022 om 20:49 Eten werd goed warm bezorgd, door een vriendelijke bezorger. De Tzatziki was erg scherp, en het eten wel lekker. Maar we halen het volgende keer toch weer bij de Griek.
21 mei 2022 om 17:18 Het gehakt in de Bifteki Schotel was ontzettend lekker en mals. Goede kwaliteit proef je ook echt. Patat was goed en de originele pita’s zijn ook ontzettend lekker! Bezorging duurde lang maar dat vind ik geen probleem. Druk is druk.
21 mei 2022 om 10:03 Goed eten, bijna op de minuut van gekozen tijd bezorgd! Vriendelijke bezorger en het eten was warm! De patat was wel erg dun, waardoor het snel afkoelde. Verder wel erg goed!
20 mei 2022 om 20:17 Snelle bezorging, goed warm en lekker eten.
15 mei 2022 om 19:53 Pizza was dit keer minder.dan wat ik gewend ben.. Hebben t weggegooid. Bezorging zou binnen 15 a 20 min zijn, was uiteindelijk 50 min. Hopelijk volgende keer beter.
13 mei 2022 om 21:52 Hemels!
9 mei 2022 om 11:40 Toppie
8 mei 2022 om 19:54 Prima!
8 mei 2022 om 19:40 Heerlijk gegeten was keurig op tijd via thuisbezorgd.nl
25 apr 2022 om 10:25 Erg lekker en ondanks dat ik het rond etenstijd besteld had binnen 30 minuten bezorgd. Ga hier vaker bestellen.
10 apr 2022 om 20:27 De pizza Americana was zoals altijd heerlijk. Ook de pita souvlaki was top.